Ronaldo missar toppmötet efter sonens bortgång under födseln

Under gårdagskvällen meddelade Christiano Ronaldo att hans son avlidit vid födseln. Därför missar fotbollsstjärnan kvällens match mot Liverpool.

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo missar kvällens match mot Liverpool efter sonens död.
Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo missar kvällens match mot Liverpool efter sonens död.

I oktober förra året berättade Cristiano Ronaldo och hans fru Georgina Rodríguez att de väntade tvillingar. Igår meddelade paret att endast en av tvillingarna överlevde födseln.

Ikväll möter Manchester United rivalen Liverpool på bortaplan med endast sju matcher kvar av Premier League. Den 37-åriga fotbollspelaren finns inte med i truppen på grund av den personliga tragedin. För att visa sitt stöd för Cristiano Ronaldo planerar Liverpool-fansen en hyllning. Då fotbollsspelaren burit nummer sju på ryggen under den större delen av sin karriär arrangeras en minuts applåder i den sjunde matchminuten.

”Familjen är viktigare är någonting annat och Ronaldo stöttar sina närmaste under denna enormt svåra tid. På grund av detta kan vi bekräfta att han inte kommer att spela mot Liverpool och vi understryker familjens behov av vara i fred”, skriver Manchester United på sin hemsida.

Ämnen i artikeln
Mer från: Sport
Mer från Läget