Liverpoolstjärnan Salah utburen på bår mot Newcastle - Kommer att missa CL-semi efter huvudskada

Skyttekungen Mohamed Salah utburen på bår med huvudskada.
Skyttekungen Mohamed Salah utburen på bår med huvudskada.

Uppförsbacke för Liverpool efter att Mohamed Salah bars ut på bår i helgens bortamatch mot Newcastle. Anfallaren byttes ut när han fick en huvudskada i slutet av matchen.

Det stod 2–2 mellan Newcastle och Liverpool när drygt 20 minuter återstod. För att behålla en chans på ligatiteln behövde de rödklädda gästerna vinna matchen.

I jakten på ett ledningsmål slog Dejan Lovren en djupledsboll mot Mohamed Salah. Newcastles målvakt Martin Dúbravka hoppade ut och kolliderade med egyptiern.

Skyttekungen, som redan hade gjort ett mål den kvällen, grät och knäppte händerna för ansiktet när han lyftes av planen.

En smärtsam 3-2 seger för Liverpool.

Imorgon gästas Liverpool av Barcelona i andra omgången av Champions League semifinalerna. I första mötet vann Barcelona med 3-0, vilket betyder att Liverpool har ett 0-3 underläge att ta sig ur på tisdag när giganterna möts på Anfield.

Nu verkar det ännu knepigare för "The reds" att nå finalen. De måste inte bara spöa de spanska ligamästarna, de behöver göra det utan sin största stjärna. Dessutom återhämtar sig Roberto Firmino fortfarande från en tidigare muskelskada.

Matchen sänds på TV6. Avspark 21:00 CET.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Sport
Mer från Läget