Läget rankar: smaksatta kondomer

Den ultimata guiden till smaksatta kondomer.

Ett modernt stilleben.
Ett modernt stilleben.

Sex är nice. För att vara på den säkra sidan är preventivmedel att rekommendera. Idag finns det många möjligheter att välja mellan. Kondomer är det vanligaste preventivmedlet bland unga. Av dessa finns det en större buffé att välja och vraka ifrån. För de äventyrliga finns kondomer som lyser i mörkret, men även kondomer som är smaksatta. De smaksatta kondomerna är en djungel att navigera för sig självt.

Läget har tagit på sig grovjobbet och testat de vanligaste smakerna. Här följer de bästa och sämsta.

Tutti Frutti

Gillar du tutti frutti? Då kommer du avsky denna. När allt kommer till kritan så luktar den betydligt mer än vad den smakar. Mer tutti frutti-förpackning än tutti frutti.

2/10

Bubbelgum

Den väcker minnen från barndomen! Hubba Bubba? Mumma! Frågan är om man vill att en kondom ska väcka minnen från barndomen?

7/10

Jordgubb

När man tänker på jordgubbar tänker man på sommaren. När man tänker på jordgubbskondomer tänker man på gången man beställde de för att skriva en artikel om dem. Och det? Det är ingen vidare skön tanke. Smakar mer latex än somrig bärkompott. Luktar penicillin.

3/10

Choklad

Kärleksmaken choklad. Av alla smaker du kan ta fram är denna nog den mest romantiska. Hur smakar den? Ett ord: Dekadent. En symfoni av fylliga, rika och mörka chokladtoner som gör livet till en fest och festen till vardag.

6/10

Spearmint

En amuse-bouche som heter duga. Det är något med smakerna som är vanliga hos tuggummin. De funkar! Det rekommenderas dock inte att tugga på dem. Texturen skiljer sig åt avsevärt.

6/10

Vanilj

Den smakar inte så mycket, men ibland är inte smaka så mycket ganska bra. Förväntar du dig stordåd från denna? Vaniljsex är ett uttryck av en anledning, och inte för att det är avant-garde direkt.

3/10

Körsbär

En artificiell körsbärsarom på en artificiell körsbärskondom. Passar som handen i handsken. Men hur god var den? Inte så värst. Den kändes väldigt amerikansk i smaken. Vilket inte alltid är positivt.

4/10

Banan

Förmodligen helt okej om du gillar banan. Om du inte gillar banan är den också helt okej. Den smakar inte jättemycket banan helt enkelt.

5/10

Cola

Vi slutar på topp. Oj oj oj är allt man kan säga. Det finns ett uttryck som lyder ”även en dålig pizza smakar pizza”. Även dålig cola smakar cola. Smakar colakondomen bra? Nja, inte riktigt. Men smakar det cola? Absolut, det går inte att argumentera mot.

7/10

Smaktestets efterbörd.
Smaktestets efterbörd.

Där har ni det. Gå nu ut och informera era meningsmotståndare.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget