Kit Harington har checkat in på rehab

Allas vår hjälte Jon Snow från "Game of Thrones" har checkat in på behandlingshem. Han ska behandlas för stress, utmattning och alkoholproblem.

Kit Harington på premiären för säsong 8 av Game of Thrones.
Kit Harington på premiären för säsong 8 av Game of Thrones.

Skrev in sig själv på behandlingshem

Enligt en representant för världsstjärnan Kit Harington, mest känd som Jon Snow i "Game of Thrones", så har skådisen lagt in sig själv på lyxkliniken Privé-Swiss i Connecticut. Harington lades in några veckor innan seriens sista avsnitt sändes.

Fansen satt som på nålar inför upplösningen av den 8 säsonger långa serien och finalavsnittet har fått mycket kritik i efterhand.

Svårt att hantera kändisskapet 

"Kit har beslutat sig för att använda den här pausen i sitt schema för att tillbringa lite tid på ett hälsocenter och ta itu med några personliga problem", säger representanten för Harington i ett uttalande.

Harington som nu är 32 år blev väldigt känd på väldigt kort tid för åtta år sedan då det första avsnittet av "Game of Thrones" sändes. Han har tidigare berättat att han har haft svårt att hantera kändisskapet.

- Jag kände att jag var tvungen att känna mig som världens mest lyckligt lottade människa, men egentligen var jag väldigt sårbar, sade han då.

Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget