Baby Boom i kändisvärlden

Vi kan definitivt se en trend i kändisvärlden under 2018-2019. Giftermål och graviditeter. Var och varannan dag får vi reda på ett nytt offentligt par som väntar barn. Här kommer en lista med bara några av de kändispar som antingen fått eller väntar ett tillskott till familjen.

Maja och Victor Nilsson Lindelöf

Fotbollsproffset och influencern gifte sig sommar 2018 och 25:e mars i år fick de sitt första barn, en son som döptes till Ted Louie.

Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic

I Januari 2019 la Kenza upp en video på sin youtube-kanal där hon berättar att hon och hennes man Aleks, efter en lång resa av många försök, äntligen blivit med barn. Kenza berättar om hur tufft det var att hantera beskedet om att hon går in i klimakteriet i förtid.

Hon berättar även om den obeskrivliga lyckan när hon trots alla odds fick reda på att hon blivit gravid. Paret väntar att få sin bebis i början av sommaren.

Kenza visar upp sin gravida mage i en vacker klänning på ELLE-galan 2019.
Kenza visar upp sin gravida mage i en vacker klänning på ELLE-galan 2019.

Penny Parnevik och Douglas Murray

21-åriga Penny Parnevik är känd från realityserien Parneviks men syns idag mycket på sina egna kanaler i form av youtube, instagram och podcasten hon har med systern Peg.

Den 21 februari la Penny ut en bild på sin mage på instagram.

– Ända sedan jag kan minnas har jag svarat att jag vill bli “en mamma” när folk har frågat mig vad jag ville bli när jag blir stor, skriver hon under bilden.

Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray förlovade sig i februari 2019.
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray förlovade sig i februari 2019.
Mer från: Nöje
Mer från Läget